Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Verlaag uw energierekening middels isolerende beglazing!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Beglazing met passende service

Een van de belangrijkste factoren rondom energiebesparing is de beglazing van een huis of gebouw. Wanneer deze niet optimaal is, betaalt u gegarandeerd meer aan stookkosten. Met andere woorden: bezuinig niet op uw beglazing, dit werpt op termijn zijn vruchten af. U kunt het beste kiezen voor dubbele beglazing waarbij de warmte beter binnen zal blijven. Wilt u advies op maat voor uw huis of uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij het vinden naar een passende oplossing.

Bespaar energie middels de juiste beglazing

Buys Glashandel te Stramproy is glasspecialist. Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom beglazing of soorten glas, twijfel niet en neem contact op met de professionals van Buys Glashandel. Wij kunnen u een onderbouwd advies geven en kunnen u ook met daad bijstaan als het gaat om plaatsing, levering, reparatie en onderhoud van glas. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor HR beglazing, een unieke isolerende glassoort. Deze hebben wij namelijk ook opgenomen in ons assortiment. Bij Buys Glashandel kunt u terecht met alles wat te maken heeft met beglazing.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op (Tel: 0495 561682 of vul het contactformulier in). Wij beantwoorden uw vragen graag, en kunnen u indien gewenst voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het