Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Veilig wonen en werken... brandwerend glas van Buys"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen
Particulieren Zakelijk Onze showroom Onze projecten

Brandwerend glas handelaar

Bij brand wilt u de ruimte waarin u verblijft zo snel mogelijk veilig verlaten. Brandwerend glas maakt dit mogelijk. Er zijn 2 types leverbaar, speciaal gehard glas (met hitterefecterende coating) en gelaagd glas met een of meerdere bij hitte opschuimende tussenlagen. Brandwerend glas kan ook geleverd worden als letselwerend glas, akoestisch glas, doorvalveilig glas en in isolatieglas. Afhankelijk van de vereiste tijdsduur, éen- danwel tweezijdige vlambelasting, situering en maatoppervlak levert Buys Glas u het juiste glas welk altijd voorzien is van een stempel en een certificaat. Brandwerend glas is een industrieel produkt, door het produktieproces is het mogelijk dat in het glas dikteverschillen ontstaan welke beeldvertekeningen tot gevolg kunnen hebben. We leveren ook inbraakwerend glas, veiligheidsglas en geluidswerend glas.

Toepassing

Brandwerende beglazing wordt o.a. toegepast in scheidingswanden tussen kantoren en bedrijfsruimten, glazen vloeren en daken, vluchtwegen en woningen ter voorkoming van brandoverslag. Er zijn 3 categorieën:

  • E beglazing, vormt maximaal 30 minuten een barrière tegen rook, vlammen en giftige gassen. (E30)
  • EW beglazing, vormt tot 120 minuten een barrière tegen rook, vlammen en giftige gassen en een bescherming tegen warmtestraling. (EW30-EW120)
  • EI beglazing, vormt tot 120 mm een barrière tegen rook, vlammen en giftige gassen, een bescherming tegen warmtestraling en met een temperatuurisolatie. (EI30-EI120)

Op voorraad

Pyroguard Impact EW30

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het