Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een nette scheidingswand of binnendeur? Dat kan met figuurglas op maat!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Kwalitatief figuurglas op maat

Deze glassoort bestaat uit blank of gekleurd glas dat, nadat het in de glasoven is geweest, tussen twee walsen wordt gelegd. Als de wals op temperatuur is wordt aan een zijde met een reliëfwals een reliëf in het glas gedrukt. Het is ook voor isolatieglas mogelijk om ook voorzien te worden van een bepaald figuur. Bij Buys Glashandel zijn er vele varianten figuurglas verkrijgbaar. Zo heeft u altijd een ruime keuze uit de mogelijkheden die wij standaard voorradig hebben.

Gebruik van figuurglas

Wilt u figuurglas gebruiken als scheidingswand of in een binnendeur? Dankzij het reliëf in de glasplaat vallen het licht en schaduw anders en worden deze ook anders teruggekaatst in de ruimte. Ook de transparantie van het figuurglas speelt zo een rol bij de lichtinval.

Zakelijk en particulier

Figuurglas kan heel goed geplaatst worden in uw eigen onderneming, maar ook bijvoorbeeld thuis. Het is dan ook op maat te maken. Zo kunt u kiezen voor een mooie scheidingswand die voorzien is van een gedrukt reliëf. Denkt u eens aan het scheiden van wacht- en behandelruimtes of informatiebalies. Dit geeft behalve privacy ook nog eens een heel mooie en verzorgde uitstraling. Ook thuis kan een deur met figuurglas zorgen voor een erg stijlvolle aanblik.

Figuurglas bij Buys

Wilt u zelf kunnen ervaren wat figuurglas voor u kan betekenen? Neemt u dan zeker contact op met Buys Glashandel. U kunt bij een bezoek aan onze zaak zelf zien welk figuurglas wij op voorraad hebben en dit geheel naar uw eigen inzicht of in de stijl van uw onderneming uitkiezen. Mocht u nog vragen hebben over speciale afmetingen of vormen van het figuurglas, dan kunt u hiervoor ook terecht bij ons. Contacteer ons telefonisch of vul het contactformulier in.

Bel BuyglasBel ons