Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"U bestelt: wij buigen en leveren!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Gebogen glas leverancier

Glas kan koud en warm worden gebogen. Bij het één komt verhitting en een mal te pas, bij het andere wordt het glas onder druk gevormd en behoudt het de uiteindelijke vorm door het profiel waartegen het glas wordt aangebracht. Buys Glas is een gebogen glas leverancier die zowel koud als warm glas kan buigen. Daarbij kunt u bij Buys Glas kiezen uit veel verschillende soorten glas én kan uw glas op maat worden gemaakt, zodat het perfect in uw bouwplaatje past.

Gebogen vormen in uw interieur en exterieur

Door glas te buigen, kan het op meer manieren in interieurs en exterieurs worden verwerkt dan alleen als ruiten, deuren en glazen wanden. Denk bijvoorbeeld aan mooie, gestroomlijnde balustrades, trapleuningen en glazen koepels. Ook volledige glazen wanden in ronde gebouwen zorgen voor een fraai aanzicht van buitenaf en een panorama uitzicht van binnenuit. Voor extra versteviging kunt u kiezen voor gebogen dubbel glas

Buigen en harden van glas

Buys Glas is gebogen glas leverancier voor glazen realisaties van interieurs en exterieurs. Wij verwezenlijken uw glaswens in deze zeven stappen:

  1. U maakt uw wens kenbaar
  2. Wij laten u verschillende mogelijkheden zien
  3. U kiest uw glassoort en bewerking
  4. Wij maken het glas
  5. Wij leveren u het glas
  6. Wij monteren desgewenst het glas voor u
  7. U profiteert van de voordelen van uw glas

Buys Glas als uw gebogen glas leverancier

Buys Glas is jarenlang actief in de glashandel. Glas monteren, glas herstellen, glas bewerken en glas leveren: Buys Glas regelt glaszaken van a tot z. We zijn niet alleen een gebogen glas leverancier, maar kunnen u ook adviseren over glazen toepassingen in de bouw, informeren over design interieurglas en uiteraard kunnen we al het glas voor u bewerken. Prints, vormen, afmetingen en verwerking in deuren en/of complete wanden. Laat uw gebogen glas maken door de echte glas expert. Vraag via het online contactformulier een offerte aan!

Bel BuyglasBel ons