Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"De prijs die je betaalt voor prachtig, gebogen glas"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Gebogen glas prijzen / prijs

Op de vraag wat gebogen glas kost kunnen wij u geen standaard antwoord geven. Dit komt omdat wij glas op maat leveren, waardoor iedere bestelling een andere prijs heeft. U kunt echter geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen u dan vóóraf informeren over de prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijs afhankelijk van factoren

De gebogen glas prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de vorm van het glas, het soort glas dat gebogen moet worden, en natuurlijk de hoeveelheid glas die gebogen moet worden. Daarnaast is de manier van glas buigen ook bepalend voor de prijs. Warm glas buigen is bijvoorbeeld prijziger dan koud glas buigen.

Warm gebogen glas prijs

Bij het warm buigen van glas is verhitting van het glas nodig. Hiervoor is apparatuur nodig. Het glas wordt verhit en wanneer het warm is, wordt het in de juiste vorm 'gegoten'. Meestal wordt voor het glas een mal gemaakt, zodat het exact de gebogen vorm krijgt die vooraf bedacht is. Voor warm glas buigen, is dus ook een mal nodig. Deze factoren maken de gebogen glas prijs van warm gebogen glas wat hoger.

Koud gebogen glas prijs

Glas kan ook koud worden gebogen. Hiervoor is geen verhitting nodig en ook geen cilinder of mal. Het glas wordt daarbij in rechte vorm naar de locatie gebracht, waar het ter plaatse wordt gebogen voor de toepassing die het krijgt. Door deze factoren is koud gebogen glas wat voordeliger qua prijs.

Natuurlijk hebben zowel koud als warm gebogen glas hun eigen voordelen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook beter een uitspraak doen over de gebogen glas prijzen, omdat we aan de hand van uw wensen onder meer kunnen inschatten hoeveel glas we nodig hebben.

Scherpe prijzen

Laat ons uw wensen weten, en wij zullen u een scherp voorstel doen. Gebogen glas laten maken doet u bij Buys Glas/ Omdat wij zelf glas buigen, geniet u bij Buys Glas naast een scherpe prijs ook van zeer snelle levertijden. Wij wachten op uw telefoontje of mailtje om samen de mogelijkheden en de gebogen glas prijzen te bespreken.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het