Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Gebogen glas architectuur..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Prachtige architectuur door gebogen glas

Architecturale designs krijgen een nieuwe uitstraling door gebogen glas. Het zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. Glas buigen is absoluut niet eenvoudig en dit kunt u beter overlaten aan specialisten. Buys Glas maakt glas op maat. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Wat is gebogen glas?

Gebogen glas is glas dat gebogen is zodat het een ronde vorm aanneemt. Dit type glas komen we bijvoorbeeld tegen in tourniquets of ronde gevels. Andere voorbeelden van toepassingen van gebogen glas zijn dakbeglazing in lichtkoepels, winkelgalerijen, balustrades, veranda's en doucheschermen. Daarnaast zijn er nog talloze andere toepassingen van gebogen glas. Glas buigen gebeurt door het gecontroleerd opwarmen van een vlakke glasplaat. Door de zwaartekracht buigt het glas en neemt het de vorm van de onderliggende mal aan. Glas kan warm of koud gebogen worden. Koud gebogen (dubbel) glas heeft een aantal voordelen ten opzichte van warm gebogen glas, o.a. de prijs, kwaliteit en het transport spelen een rol.

Bekijk een aantal van onze gebogen glas projecten:

Of bekijk onze hele portfolio.

Glas buigen door Buys Glashandel

Glas buigen is een gecompliceerd proces. Om te weten wat er wel en niet kan is veel ervaring vereist. Buys Glashandel adviseert over wat wel en niet kan met glas. Vervolgens bekijken wij uw plannen en beslissen we wat wel en niet haalbaar is. Buys Glashandel begeleidt en levert vervolgens maatwerk. Wij weten waar we op moeten letten!

Buis Glas buigt zelf glas dus zeer korte levertijden zijn bespreekbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het