Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een balustrade waar u niet zomaar overheen buigt..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Gebogen balustrades van glas

Balustrades kunnen op verschillende manieren worden gevuld. Zo kunnen ze worden gevuld met platen, spijlen of tussenregels. Deze vullingen kunnen weer van verschillende materialen worden gemaakt, waaronder hout, rvs, messing of staal. Een moderne vulling voor balustrades is glas. Met gebogen glas maak je de mooiste gebogen balustrades!

Balustrades van glas

Buys Glas levert verschillende soorten glas en glazen balustrades. Binnen glazen balustrades zijn namelijk nog tal van mogelijkheden die bepalend zijn voor de stijl, sterkte en uitstraling van de balustrades. Enkele voorbeelden:

  • compleet glazen balustrades
  • balustrades met glaspanelen
  • deels gebogen glazen balustrades
  • balustrades met lichtdoorlatend mat glas
  • balustrades van gelaagd glas
  • balustrades met mat gelaagd glas
  • balustrades met helder glas
  • gebogen glaspanelen met gekleurde folie

Staat de balustrade die u zoekt niet tussen bovenstaande voorbeelden? Neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij de glassoort die u zoekt ook leveren. Glas bewerken voor balustrades is namelijk één van onze specialisaties. De balustrade van glas die u in gedachten heeft, behoort dan ook vast tot de mogelijkheden. Uw gebogen glas laten maken doet u bij Buys Glas. 

Gebogen glazen balustrades op maat

Een bijzondere soort glazen balustrade is de gebogen glas balustrade. Glas buigen voor balustrades geeft de glazen balustrades een nog fraaiere en modernere uitstraling. Buys Glas maakt gebogen glas op maat en kan uw glas voorzien van prints, coating of bepaalde lagen. Met diverse technieken kunnen wij het glas buigen voor uw balustrades, met de glassoort naar keuze en afgewerkt op de manier die bij uw wensen past.

Glas buigen voor balustrades

Neem contact op om de mogelijkheden voor balustrades van gebogen glas met ons door te spreken. Wij informeren u graag over de verschillen tussen warm en koud gebogen glas, en leggen graag aan u uit hoe we te werk gaan. Eerst een kijkje nemen tussen onze reeds gerealiseerde glazen balustrades? Dat kan op onze website, op onze projectenpagina. Buys Glas is de gebogen glas leverancier waarnaar u op zoek bent!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het