Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Buys' gehard glas is vijf keer zo sterk als ongehard glas. Ideaal voor (douche)deuren en meubilair."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Gehard glas op maat

Deze glassoort behoort tot het veiligheidsglas en werd eerder toegepast in auto's, bussen en treinen. Doordat dit glas ook thermisch is voorgespannen, is het vijf keer sterker dan ongehard glas. Als dit glas onverhoopt toch breekt valt het in kleine stukjes uit elkaar zonder dat er gevaar bestaat dat men verwondingen op kan lopen.

Gebruik van gehard glas

Er zijn al vele toepassingen mogelijk voor gehard glas op maat. Zo is het mogelijk om deze glassoort te gebruiken voor puien, douchewanden en deuren en tafelbladen. Voor al deze toepassingen kunt u eenvoudig gebruik maken van de veiligheid die gehard glas u biedt. Ook voor ramen, autoruiten en bushokjes wordt er gebruik gemaakt van gehard glas. Daarnaast wordt het glas voor deze toepassingen precies op maat gemaakt.

Gehard glas in uw interieur

U wilt zelf gebruik gaan maken van gehard glas? Uw eigen douchedeur, aanrecht- of tafelblad van gehard glas? Bij deze toepassingen zijn de juiste maten van groot belang. Geeft u deze dus ook altijd correct aan ons door. Het is nameiljk niet mogelijk omdat dit glas alleen bewerkt kan worden voordat het gehard is. Kijk ook eens naar de mogelijkheden van gehard veiligheidsglas.

Partners

U wilt uw meubilair graag voorzien van hard glas of een pui in plaats van een deur? De accessoires of fournituren die bij de meubelstukken of puien horen worden geleverd Hiervoor werken wij altijd samen met onze vaste leveranciers. Dankzij deze samenwerking komen wij tot kwalitatief hoogstaande eindresultaten. Bij Buys Glashandel bent u er dus ook van verzekerd dat u altijd kwaliteit geleverd krijgt. Of u nu een geharde douchedeur, tafelblad of pui wilt.

Neemt u geheel vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie omtrent de toepassingen van gehard glas. Zowel voor particulieren als bedrijven is het mogelijk om voorzien te worden van deze vorm van veiligheidsglas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het