Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Veiligheidsglas: voor mensen die op zoek zijn naar steviger glas"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is glas dat voorzien is van extra veiligheidsmaatregelen, waardoor het minder snel zal breken. Maar mocht het glas toch kapot gaan dan zal het minder snel onveilige situaties met zich meebrengen. Het glas bestaat uit meerdere lagen, waardoor het ook wel veiligheids gelaagd glas wordt genoemd. De hoofdfunctie van veiligheidsglas is beschermen. Buys Glashandel heeft verschillende soorten gehard veiligheidsglas in het assortiment.

Gehard veiligheidsglas heeft meerdere functies

Gelaagd veiligheidsglas is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar steviger glas. Bijvoorbeeld omdat het glas in de deur tegen een stootje moet kunnen. Gelaagd veiligheidsglas wordt gemaakt door 2 of meer glasplaten die met behulp van een sterke folie aan elkaar smelten. Glasscherven zullen dan aan de folie blijven kleven en niet zorgen voor een gevaarlijk situatie. Bij gehard veiligheidsglas gaat het in tegenstelling tot gelaagd veiligheidsglas om één enkele glasplaat. Door de extreme verhitting wordt dit glas vrijwel onbreekbaar gemaakt. Het geharde glas is namelijk 7 keer sterker dan gewoon glas. Wanneer het gehard veiligheidsglas toch breekt zal het meteen uiteenvallen in tienduizenden stukjes, met een 'zachte' rand om verwondingen te voorkomen. Gehard glas kan tevens worden uitgevoerd als gelaagd glas waardoor de voordelen van beide types gecombineerd worden.

Veiligheidsglas bestellen?

Het is mogelijk om veiligheids glas te bestellen! Buys Glashandel heeft een groot assortiment veiligheidsglas. Wij kunnen u verschillende soorten veiligheidsglas leveren tegen voordelige prijzen. Wij kunnen u adviseren, welk veiligheidsglas het beste bij uw situatie past. De kosten van veiligheidsglas hangen af van hetgeen waar u het glas voor wilt gaan gebruiken. Uiteraard kunt u kiezen voor gehard glas op maat. Neem gerust contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het