Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Daar komt geen geluid meer doorheen..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Geluidswerend glas

Heeft u veel overlast van bepaalde geluiden, omdat u bijvoorbeeld langs een drukke weg of spoorwegovergang woont? Deze overlast is eenvoudig te verhelpen met geluidswerend glas. Bij geluidwerend glas wordt geluid gedempt door een buffer die de energie van het geluid af doet nemen. Enkel glas heeft een beperkte buffer en trilt daarom goed mee, waardoor u overlast van het geluid ervaart. Dit soort enkel glas is prima te gebruiken in het interieur waar geen geluids- of isolatie eisen aan verbonden moet zijn.

Geluidswerend glas van Buys Glashandel

De functie van geluidwerend glas is dat het de trillingen van geluid tegenhoudt. Geluid is immers niets anders dan trillingen in de lucht. Om glas geluidwerend te maken zijn er verschillende mogelijkheden: wisselende glasdiktes in combinatie met geluidswerende folies bepalen de geluidswering, en door dit glas als geluidswerend isolatieglas toe te passen wordt een nog beter resultaat verkregen.

Geluidswerend glas prijs

Uiteraard bent u ook benieuwd naar de geluidswerend glas prijs. De prijs is afhankelijk van de gewenste geluidswereld glas. De mensen van Buys Glashandel kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen en budget.

Neem contact op met Buys Glashandel om te informeren naar de mogelijkheden.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het