Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Geen overlast meer van geluid..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas zorgt voor een optimale akoestische demping van het storende geluid. Geluidswerend glas mag de grens van 35 dB (decibel) overdag en 30 dB 's nachts overstijgen, wil het geluid niet storend zijn. Geluidswerend glas beschermd tegen lawaai van alle storende factoren, zoals verkeer, geluid van uitgaansgelegenheden of lopende mensen langs uw pand. Geluidswerend glas houdt lawaai buiten zonder de natuurlijke lichtinval te reduceren. Glas kan op verschillende manieren geluidswerende worden gemaakt. Dit kan door te variëren in de dikte van de glasbladen en de ruimte daartussen, met behulp van geluidswerende folie en door het opvullen van de ruimten tussen het glas dit wordt gedaan met speciaal glas.

Geluidswerend isolatieglas

Geluidswerend glas beschermd niet alleen tegen lawaai of heeft niet alleen een isolerende functie, maar heeft beiden in een. Naast uitstekende geluidsisolatie biedt geluidswerend isolatieglas ook goede isolatie. Dit komt doordat geluidswerend isolatieglas ook bestaat uit twee glasbladen, die niet tegen elkaar aan staan. Vaak zit er tussen deze twee glasbladen een laag lucht of gas, waardoor het geluid gedempt wordt. Om de isolatie goed te voltooien zal er tevens gelet moeten worden op bijvoorbeeld kieren en spleten van kozijnen, ramen of deuren.

                                              << Lees meer over subsidie op isolatieglas >>

Buys Glashandel

Wij zijn een professioneel montage- en glasverwerkingsbedrijf, gevestigd in Stramproy. Geluidswerend isolatieglas is een maatwerkproduct, waardoor wij dit niet op voorraad hebben. Maar doordat wij drie keer per week een levering ontvangen hebben wij zeer korte levertijden! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Ook kunt u ideeën op doen via onze online showroom. Wilt u meer informatie over geluidswerend isolatieglas en de levertijden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het