Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Gezandstraald glas voor een bijzondere interieurlook"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Mat glas middels gezandstraald glas

Mat glas is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Dit glas wordt gemaakt door het te stralen met zand en wordt daarom gezandstraald glas genoemd. Vooral bij glazen deuren of glazen wanden ziet u dit effect vaker terug komen. Gezandstraald glas is ideaal voor mensen die houden van glazen deuren, maar toch hun privacy willen behouden. U kunt zelf kiezen in welke mate het glas gezandstraald moet worden. De grootte van de schurende korrels bepaalt de mate van transparantie. Het gebruik van grote korrels zorgt ervoor dat dat het glas minder transparant is. Zo kunt u zelf kiezen in welke mate uw deur of wand gematteerd mag worden. Het is mogelijk om zelfs maar een deel van een glazen deur te matteren en u kunt zelfs symbolen of prints aanbrengen op deze manier. Wij brengen uw creatie tot leven!

Diverse mogelijkheden met gezandstraald glas

Het zandstralen van glas wordt steeds vaker toegepast. Vooral glazen deuren die de hal met de woonkamer verbinden, worden vaak gezandstraald om het lichtinval te behouden maar de kamers toch af te scheiden. Er wordt dan meestal gekozen voor gedeeltelijk gezandstraald glas om het toch nog iets van de transparantie te behouden. De mogelijkheden met gestraald glas zijn echt oneindig. Uw deuren of glazen wanden kunnen allemaal persoonlijk bewerkt worden zoals u dat wil. Buys staat dan ook bekend om zijn persoonlijke aanpak. U kunt vast een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan gezandstraald glas.

Neemt u contact op en maak een afspraak. In onze showroom kunnen we u de verschillende toepassingen van gezandstraald glas laten zien. Tevens kunnen we u adviseren op het gebied van gezandstraald glas en een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het