Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Het glasbedrijf wat u zoekt is Buys"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Opzoek naar glasbedrijf in Limburg?

Buys Glashandel is een glas bedrijf met een zeer goede staat van dienst op het gebied van ervaring, professionaliteit, maar ook in het aanbod en onze overige diensten zoals montage. Onze diensten zijn allesomvattend en hiermee bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zowel in Noord-Brabant als in Limburg verricht dit glas bedrijf Buys Glas glasgerelateerde diensten.

Geheel naar uw wensen

Naast het kopen van glas naar uw wensen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van aangeboden diensten, zoals het laten monteren van glaswerk. Voor onze ervaren glasspecialisten is dit een routine klus, dus zij kunnen u zeker voorzien van een optimaal eindresultaat. Als u een beroep doet op Buys glasbedrijf in Limburg, dan krijgt u een vakkundig resultaat dat precies aansluit bij uw wensen. Ook met betrekking tot advies, glas in lood, spiegels, gehard glas of hittebestendig glas kunt u bij ons terecht. 

Flexibiliteit en service

Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit zijn kernbegrippen die wij als bedrijf waarderen. Deze aspecten laten wij dan ook terugkomen in de kwaliteit van ons werk, in ons huidige aanbod glas en de mogelijkheid om uw eigen wensen geheel op maat in te passen. Wij kunnen u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van glas en glasbewerking.

De diensten van Buys glas bedrijf, omgeving Weert

Velen gingen u al voor; zowel bedrijven gericht op interieurbouw, aannemers, schilder- en timmerbedrijven, maar ook andere instellingen. Naast het leveren van glas, is het mogelijk om gebruik te maken van onze reparatieservice. Deze service is voor iedereen beschikbaar. Ook gespecialiseerde reparaties met betrekking tot glas kunnen worden uitgevoerd door ons glas bedrijf in Weert. Spoedreparaties voeren wij echter alleen uit in de regio Weert en omgeving.

Glas bedrijf nodig? We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u contact op met de professionals van Buys Glas via telefoon (0031 495 561682) of via het contactformulier.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het