Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Glas eenvoudig online bestellen bij Buys Glas!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Online glas bestellen bij Buys

Glas is een materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt in huizen, interieurs en bedrijfspanden. Om uw huis een moderne look te geven, kunt u diverse glas toepassingen in uw huis aanbrengen zoals glazen deuren, vloeren of wanden. Dit kan dan gezandstraald worden voor een uniekere uitstraling. Tevens maakt dit het glas minder doorzichtig. Glas kopen is in deze tijden niet zo eenvoudig door het ruime aanbod aan glashandelaars en de mogelijkheden die glas te bieden heeft. Tegenwoordig moet u tijdig glas bestellen om het op tijd te kunnen ontvangen. U dient dan eerst langs gaan om het assortiment te bekijken om daarna het glas te bestellen. Maar glas online bestellen is dezer dagen ook mogelijk. U bekijkt het aanbod online, maakt een keuze en u kunt meteen uw glas online bestellen.

Zo bestelt u snel uw glas:

  1. Kies uw product. Maak uw keuze uit onze glasproducten.
  2. Kies uw afmeting. Meet op de plaats waar het glas geplaatst moet worden de maximale breedte en de maximale hoogte op. Trek rondom 4 mm van de maten af.
  3. Geef uw wensen door in ons offerteformulier of vul het formulier hiernaast in. U heeft daar ook de mogelijkheid om specifieke wensen door te geven of om vragen te stellen.

Kwalitatief glas bestellen

Glas is in verschillende varianten beschikbaar bij verschillende glashandelaars. Natuurlijk is er veel verschil in kwaliteit terug te vinden. Als u over gaat tot de aankoop van glazen wanden of andere producten, wilt u graag zekerheid over de kwaliteit. Bij Buys Glas kunt u zeker zijn van kwalitatief glas en de beste service. Bovendien kunt u glas online bestellen en contact opnemen met Buys glashandel indien er nog vragen zijn. Wij geven u graag advies bij het kopen van uw glas producten. Wilt u graag langskomen om de kwaliteit met eigen ogen te kunnen zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Glas is onze passie die we graag met u delen.

Telefonisch advies of een offerte ontvangen?

Ook telefonisch kunnen we u van dienst zijn. We zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0495-561682 en we staan u graag te woord. Ook kunt u een mail sturen naar info@buysglas.nl of het contactformulier invullen en een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Alle voordelen op een rijtje

  • Keuze uit een groot aantal producten zoals: enkel glas, veiligheidsglas, isolatieglas en voorzetramen.
  • Snelle levering bij u thuis
  • Eventueel glaszetters bij u thuis
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Unieke prijsopgaves
  • Gratis advies van deskundige glasexperts
  • Garantie op uw glas
Bel BuyglasBel ons