Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Lichtkoepel in uw dak: lichtdoorlatend en zeer stijlvol."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen daken en lichtkoepels

Dakbeglazing en lichtkoepels hebben als beste eigenschap dat ze zorgen voor een goed verlichte ruimte middels natuurlijk licht. Dit is natuurlijk zeer prettig op een werkplek of thuis. Dak-glas geeft elke ruimte een open sfeer en ruimtelijk gevoel. Wanneer u besluit om over te stappen naar een dak van glas of een lichtkoepel, is het natuurlijk belangrijk dat deze goed beveiligd is tegen inbraak door middel van inbraakwerend glas of invloeden van buitenaf zoals weer, wind en sneeuw. Tevens mogen glazen daken of dakkoepels geen warmte of kou naar buiten laten, oftewel: het moet optimaal geïsoleerd zijn. Met de technieken en materialen die tegenwoordig op de markt zijn is het mogelijk om zonnewarmte buiten te houden zodat uw temperatuur binnenshuis niet stijgt.

Glas in dak op maat

Buys Glashandel kan u voorzien van een dak van glas of een dakkoepel. Wij streven naar optimale kwaliteit en leveren u dakbeglazing die weerstand biedt tegen inbraak en weersinvloeden, en welke tevens een isolerende werking heeft. Met andere woorden; u hoeft zich met dak-glas afkomstig van Buys Glashandel geen zorgen te maken over inbraak, weersinvloeden of energieverlies.

Heeft u vragen over of interesse in dakbeglazing, dakkoepels (lichtkoepels) of een andere mogelijkheid van glas in uw dak? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen een offerte voor u opstellen en uw vragen beantwoorden.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het