Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Start een samenwerking met Buys Glas Groothandel"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glas groothandel voor bedrijven 

Buys is de ideale glas groothandel voor bedrijven. Wij leveren namelijk regelmatig glas voor grote opdrachten zoals bouwprojecten. Ook hierin zijn wij een uitstekende partner en leveren wij kwaliteitsproducten met een zeer goede service. Het leveren, monteren en ook het repareren van glas in diverse afmetingen of partijen zijn geen probleem voor onze glas groothandel. Ook hierin zijn veel mogelijkheden, waarbij wij al uw wensen meenemen om tot het eindresultaat te komen dat u voor ogen heeft.

>> Bekijk ook ons zakelijk portfolio <<

Diensten en producten

Als glas leverancier kunnen wij u voorzien van diensten zoals het geven van een passend advies, onderhoud en reparatie, het leveren van glas, maar ook het plaatsen en monteren van iedere gewenste soort glas. Naast deze diensten kunt u bij ons terecht voor kwalitatieve glas producten zoals enkel glas, spiegels, figuurglas, gehard glas, hittebestendig of brandwerend glas, isolatieglas, veiligheidsglas en gelaagd glas.

Nieuwe trends in glas

Naast deze bovenstaande producten en diensten, zijn er ook een aantal nieuwe trends op te merken in het gebruik van glas door bedrijven. Zo wordt glas steeds vaker verwerkt in de voorgevels van gebouwen. Naast deze voorgevels bestaat er zelfs een grote vraag naar glazen torens. Mocht u hiervan graag foto's willen zien, dan vindt u deze natuurlijk terug in ons bedrijfsportfolio. Tevens is er steeds meer vraag naar extra helder en ontspiegeld glas. Deze glassoorten worden onder andere toegepast in glazen deuren en scheidingswanden.

De glas leverancier voor uw projecten

U bent op zoek naar de juiste glas leverancier voor andere projecten? Dan kunt u gegarandeerd een beroep doen op Buys glashandel. Zo kunnen wij u bijstaan in een grote diversiteit aan projecten, zoals bijvoorbeeld nieuwbouw projecten of bedrijventerreinen. Neemt u gerust contact met Buys glas groothandel en informeert u naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van een geheel vrijblijvende offerte en aanvullende informatie.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het