Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Creatief met glas in lood..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glas in lood op maat

Een glas in lood raam is de benaming voor een raam dat bestaat uit stukken glas die in loodlijsten worden gezet. Glas in lood ramen lenen zich uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met veel creatieve vormen en kleuren. Buys Glashandel bezit een eigen atelier waar wij geheel naar uw wensen en behoeften prachtige glas in lood constructies creëren. Ook zijn wij in staat om uw oude glas in lood te restaureren. Beschikt u dus over een raam waarin het glas in lood beschadigd is, dan kunnen wij dit vakkundig voor u repareren door middel van glasherstel. Neemt u contact op met Buys Glas zodat we de mogelijkheden met u kunnen doorspreken.

Voeg een karakteristieke sfeer toe in uw huis

Glas in lood ramen kunnen ook worden geproduceerd met een isolerende werking. Buys Glas is in staat dit voor u te realiseren. Op deze manier combineert u de uitstraling van glas in lood met het comfort van hedendaags isolerend glas. Voor alle diensten omtrent deze specialisatie kunt u bij Buys Glas terecht.

Offerte en/of meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in glas in lood, wilt u graag antiek glas kopen om zelf glas in lood te maken, of wenst u meer informatie over glas in lood omgeving Weert? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Buys. Door jarenlange ervaring in glas in lood en andere glasproducten kunnen we u beslist van dienst zijn.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het