Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Uw eigen glas op maat..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glas op maat bestellen

Bij Buys Glashandel kunt u altijd glas op maat bestellen. Wij leveren en maken alle soorten glas op maat, zoals gekleurd glas op maat, dubbel glas, mat glas en nog veel meer glassoorten. Uw glas op maat bestellen kan dus in verschillende diktes. Bij Buys Glashandel wordt u altijd geadviseerd, zodat u het beste glas voor uw pand of woning geleverd krijgt. Glas op maat snijden is gevaarlijk, het is dan ook belangrijk dat u dit aan de specialist overlaat.

Gekleurd glas op maat

Een voorbeeld van glas dat u op maat kunt bestellen is gekleurd glas op maat. Heeft u speciale wensen wat betreft de kleur van uw glas, dan leveren wij gekleurd glas op maat. Het maakt niet uit of het gaat om grote glasplaten of kleine glasplaten. Met gekleurd glas op maat geeft u uw onderkomen een extra dimensie! Het zorgt voor variatie, afwisseling en een prachtige kleurendynamiek. Gekleurd glas op maat kunt u bijvoorbeeld toepassen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurde douchewand. Wilt u ook glas op maat bestellen? Neem dan contact op met Buys Glashandel zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren en adviseren.

Glas op maat snijden

Er is veel nodig om glas op maat te kunnen snijden. Een vlakke ondergrond en een goede glassnijder zijn essentieel. De juiste houding, druk en koeling zijn daarnaast onmisbaar. Verder moet het glas gebroken worden, een proces dat erg zorgvuldig moet verlopen en alleen lukt als de voorgaande stappen juist zijn ondernomen. Gehard glas op maat of enkel glas op maat snijden laat u dus het beste doen door een professional met ervaring met glas. Bij Buys Glas kunt u uw glazen inloopdouche, glazen schuifdeur of veel andere glazen toepassingen op maat laten snijden. 

Wilt u een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Buys Glashandel om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel BuyglasBel ons