Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Buys beschikt over een divers aanbod van glassoorten"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Alle glassoorten op een rij

Vroeger werd een ruit gezet door de plaatselijke schilder, maar door de grote uitbreiding van glastoepassingen is het glasvak een specialisme geworden. Door de huidige wet- en regelgeving kan niet zomaar een glasdikte of soort toegepast worden. Wij hebben de kennis in huis en leveren desgewenst glas met een sterkteberekening. Tevens hebben wij eigen digitale meetapparatuur voor het inmeten van bijvoorbeeld balustrades. Hierdoor kunnen wij u een glasadvies op maat aanbieden. Glas kopen kunt u daarom het beste doen bij een professional zoals Buys Glas.

Uitgebreid assortiment met verschillende glassoorten

Door een constante glasvoorraad van ca. 300 ton kunnen wij snel leveren. In het submenu aan de linkerkant vindt u de diverse soorten glas die wij u kunnen aanbieden. Iedere soort heeft zijn eigen toepassing en kenmerken. Wilt u hierover meer weten, lees dan verder op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Glas bestellen doet u voordelig via Buys Glas.

Ons assortiment

Aan de linkerkant van deze pagina vindt u vrijwel elke glassoort die wij kunnen leveren. Mocht u op zoek zijn naar een andere glassoort en staat deze niet in het rijtje, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Buys Glas kan namelijk vrijwel elke glassoort leverenen hoogstwaarschijnlijk ook de soort waarnaar u opzoek bent.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het