Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Walk on air, if you dare..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Beloopbaar glas bestellen

Heeft u een vide en wilt u meer vloeroppervlak creëren met behoud van licht? Wilt u een trap met een open uitstraling? Een oude waterput die u wenst te behouden? Het is allemaal mogelijk bij Buys Glas. Wij leveren u het glas met een sterkteberekening, de onderconstructie of zelfs de complete trapboom met balustrade en handleunig. De eerste stap op glas vraagt soms wat lef, maar het effect van "walk on air, if you dare..." is een beleving om niet snel te vergeten.

Beloopbaar glas bestaat uit minimaal drie al dan niet geharde glasplaten met tussenliggende folies. Het kan worden voorzien van een grove emaille coating, een gestraald of gelaserd oppervlak ter voorkoming van slip.

Toepassing

Beloopbaar glas kan worden toegepast in diverse zaken, bijvoorbeeld traptreden en vloerdelen in woningen en bedrijfsruimten. Ook kan beloopbaar glas worden geplaatst als sierbestrating en op waterputten. Glazen vloeren behoren ook tot de mogelijkheden.

Op voorraad

Beloopbaar glas is een maatwerkproduct. Wilt u beloopbaar glas toevoegen in uw woonhuis, kantoorpand of andersoortig gebouw? Neemt u dan contact op met Buys Glas. Wij voorzien u graag van informatie en de actuele prijzen van loopglas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het