Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Spelen met licht en kleuren... Glas in lood van Buys"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glas in lood

Glas in lood wordt al eeuwen toegepast maar is de laatste jaren weer terug van weggeweest. Buys Glas beschikt over een eigen glas in lood atelier. Wij realiseren uw glas in lood wensen. Uzelf geeft de kleuren, glassoorten en patroon aan, waarna onze gespecialiseerde medewerkers aan de slag gaan. Naast het maken van nieuwe glas in lood ramen, verzorgen wij ook onderhoud en reparaties aan bestaand werk. Door de huidige isolatie eisen bouwen wij natuurlijk ook glas in lood in isolatieglas en drievoudig glas.

Naast het maken van glas in lood leveren wij ook het losse glas, al dan niet op maat gesneden met loodprofielen en overige aanverwante artikelen voor bedrijven en particulieren.

Glas in lood toepassingen

Glas in lood ramen zijn vanzelfsprekend geschikt voor kerkgebouwen, maar ook in binnendeuren en buitenkozijnen van woonhuizen en kantoorpanden. Tevens kunt u glas in lood panelen als bovenlichten in erkers of als designpanelen en raamhangers gebruiken. De mogelijkheden met glas in lood zijn als eindeloos te bestempelen.

Op voorraad

Glas in lood wordt op maat en naar wens geproduceerd en is dus geen voorraadproduct. Heeft u specifieke wensen omtrent glas in lood ramen of glas in lood panelen? Neem dan contact op met

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het