Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Bespaar energie met HR++ isolatieglas van Buys"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Isolatieglas

Na de oliecrisis in de jaren 70 van de vorige eeuw kwam de massale vraag naar isolatieglas op gang. Begin jaren 90 komt het HR glas op de markt, wat een aanzienlijk betere isolatiewaarde heeft door de toepassing van een doorzichtige metaalcoating op een van de glasbladen. Door voortdurende ontwikkelingen op het gebied hiervan werden deze coatings steeds transparanter en nam de isolatiewaarde toe. Momenteel kan HR++ isolatieglas geleverd worden met een U waarde van 1,0 W/m2. Met 3 bladig glas ofwel Tripple HR++ isolatieglas kan zelfs een U waarde worden bereikt van 0,5 W/m2. Deze waarde benadert de isolatiewaarde van een spouwmuur wat architekten de mogelijkheid biedt grote glasvlakken in gevels toe te passen. Met speciale metaaloxides in de coating kunnen ook zonwerende eigenschappen worden verkregen, het zogenaamde ZHR++ isolatieglas. 

Door gebruik te maken van gelaagd glas wordt het glas inbraakvertragend en/of geluidsreducerend, een blad figuurglas geeft een al dan niet ondoorzichtige uitstraling, met ingebouwde screens kunt u zelf de hoeveelheid daglicht bepalen. Kortom, de mogelijkheden zijn legio, u vraagt, wij adviseren. Lees hier meer over geluidswerend isolatieglas en zonwerend isolatieglas.

Hoe kan isolatieglas worden toegepast?

  • Buitenkozijnen van woningen, kantoren, bedrijven en utiliteitsgebouwen.
  • Semistructurele beglazing. Glas wat geplaatst wordt in een onder- en bovenprofiel waardoor kozijnstijlen ontbreken. Wij berekenen de glasdikte en leveren desgewenst de profielen.
  • Renovatie van bestaande kozijnen met enkelglas. Buys Glas meet alles op, adviseert en maakt een vrijblijvende offerte. Kozijnen en draaidelen worden indien nodig door ons vakkundig aangepast.
  • Dakbeglazing. Wij adviseren en monteren zodat alles ook écht waterdicht is.

Voorraad

Isolatieglas is een maatwerkproduct en dit hebben wij dus niet op voorraad. Doordat wij driemaal per week levering ontvangen, zijn de levertijden echter zeer kort. Heeft u isolatieglas nodig? Neemt u dan contact op met Buys Glas nabij Weert. Wij voorzien u binnen afzienbare tijd van het juiste isolatieglas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het