Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Want ook profielbouwglas mag mooi zijn..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Profielbouwglas

Profielbouwglas  bestaat uit meerdere glazen u-balken die tegen elkaar worden gezet.  Hierdoor kan er één grote glazen wand worden gevormd. Het grote voordeel van profielbouwglas wanden is dat deze zeer lichtdoorlatend zijn. Verder is het geschikt voor duurzame architectuur en is het zeer onderhoudsarm. Indien gewenst is het mogelijk om hier isolatiemateriaal tussen te plaatsen, zodat de wand warmte- en geluid isolerend wordt gemaakt. Buys Glas biedt twee merken profielbouwglas, namelijk linit en profilit.

Toepassingen

Profielbouwglas wordt gebruikt voor glaswanden, zowel interieur als exterieur.  Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan grootschalige gevelbeglazing en trappenhuizen. Het is niet alleen geschikt voor kantoorpanden, maar ook voor openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken, bioscopen en andersoortige gebouwen. Tevens kan profielbouwglas toegepast worden in woonhuizen, bijvoorbeeld als douchewand.

Op voorraad

Profielbouwglas is uitsluitend maatwerk.

Reparatie

Wij zijn ook gespecialiseerd in het repareren van profilit en linit wanden. Wanneer er één of meer balken kapot zijn, neemt u dan contact op met Buys Glas. Wij komen op locatie uw profielbouwglas wand vakkundig repareren.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het