Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Voorzetramen : inbraakveilig & isolerend"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Voorzetramen kopen

Een voorzetraam is eigenlijk een glasplaat met een omkadering eromheen. De omkadering is meestal gemaakt van kunststof of aluminium. Het voorzetraam kan in verschillende types en diktes worden uitgevoerd. Zo kan er een thermische glasplaat worden gebruikt, maar er kunnen ook inbraakwerende, akoestische en isolerende eigenschappen aan het voorzetraam worden toegevoegd.

Toepassing van voorzetramen

Een voorzetraam kan onder andere gebruikt worden om een enkel glas-in-lood raam te isoleren en te beschermen. Oude raamconstructies in gerenoveerde gebouwen kunnen ook worden voorzien van voorzetramen, bijvoorbeeld wanneer het vanwege de constructie niet of nauwelijks mogelijk is om isolatieglas te plaatsen. Tevens is het mogelijk dat monumentale panden niet voorzien mogen worden van isolatieglas, omdat die afbreuk doet aan het pand. Toch wilt u zo'n pand goed isoleren en inbraakwerend maken. Voorzetramen zijn dan een goede oplossing.

Op voorraad

Voorzetramen worden op maat gemaakt, maar het materiaal hebben wij allemaal voorradig. Dit betekent dat de levertijd erg kort is. Lees hier meer over onze voorzet ramen.

Bel BuyglasBel ons