Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een glas centrale voor uw huis? Particulieren gaan ook naar Buys!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glas voor particulieren

Wilt u uw huis voorzien van dubbel glas, veiligheidsglas of misschien zelfs hittebestendig glas? Buys glashandel kan u zowel bijstaan in zowel advies op het gebied van glassoorten als het leveren en monteren van glas. Als u kiest voor Buys glas, dan kiest u als particulier gegarandeerd voor kwaliteit met een zeer goede service. Samen nemen we uw wensen door en vervolgens bekijken we de mogelijkheden. Als experts in glas en beglazing weten wij als geen ander hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Glas verkoop van Buys Glashandel

Ook als particulier kunt u bij Buys terecht voor een passend advies, onderhoud en eventuele reparatie, glaslevering en het monteren van glas. Producten waarin velen u al voorgingen zijn glas in lood, enkel glas, dubbel glas, spiegels, figuurglas, gehard glas, hittebestendig glas en veiligheidsglas. Voor uw huis beschikken wij over een kwalitatief hoogstaand dubbel glas waarmee u zowel in de zomer als in de winter goed kunt isoleren. Bespreek samen met ons de mogelijkheden voor een vakkundige glasoplossing van Buys Glashandel.

Buys glas verkoop: wij staan voor u klaar

U wilt uw huis opnieuw inrichten, een glazen trap of balustrade aanschaffen of uw tuindeur vervangen door een glazen schuifpui? Dit zijn slechts enkele zaken waarbij Buys glas centrale u van dienst kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in glas en glasproducten zodat we u vakkundig kunnen voorzien van al uw wensen op het gebied van glas. Geef uw huis een exclusieve uitstraling met behulp van glas en creëer een moderne, warme en gezellige sfeer in uw huis. Geniet van de voordelen die wij u als glas centrale kunnen bieden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u interesse in glas? Maak uw wensen kenbaar en contacteer ons. Wij kunnen u voorzien van een scherpe prijsopgaaf en tevens kunnen we u adviseren. Tel 0031 495 561682 of vul het contactformulier in.

Bel BuyglasBel ons