Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Glas lamineren voor een glansrijk en veilig resultaat"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glas lamineren

Lamineren van glas betekent eigenlijk dat er twee of meerdere glasplaten op elkaar worden geplaatst en worden verbonden middels een kunststof folie. Deze folie kan zijn uitgevoerd in diverse kleuren, zowel mat als doorzichtig. Het is overigens ook mogelijk om iets anders tussen de glasplaten te lamineren. Hierbij kunt u denken aan een metalen draadwerk en foto's. Het is tevens mogelijk om een foto op glas te printen, welke nadien gelamineerd wordt met een doorzichtige folie. De mogelijkheden zijn groot. Gelamineerd glas is een vorm van veiligheidsglas.

Toepassing

Veiligheidsglas (letselwerend glas) kan worden gebruikt in binnendeuren en glaswanden. Doorvalveilig glas wordt toegepast in glazen trappen, balustrades en glazen vloeren. Inbraakwerend en kogelwerend glas wordt bijvoorbeeld gebruikt in tankstations, banken en andere overheidsgebouwen. Deze vorm van veiligheidsglas kan echter ook prima toegepast worden in kantoorpanden en woonhuizen.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het