Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Buys Glas is uw glashandelaar voor allerhande projecten, in huis �n buitenshuis!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Buys Glashandel, uw glashandelaar

Zoekt u enkel, dubbel, zacht of hard glas? Buys Glashandel is de glashandelaar waar u terecht kunt. Wij houden ons namelijk niet alleen bezig met het verkopen van allerlei soorten glas. Ook voor de montage van verschillende soorten glas bent u bij Buys Glashandelaar aan het juiste adres. Buys Glashandel bestaat uit een team van zeer professionele mensen die stuk voor stuk bekend zijn met iedere toepassing van glas. U kunt er dus op vertrouwen dat wij resultaat en service leveren. Glas handelaar Buys heeft ook een zeer goede staat van dienst waar het reparaties en andere glastoepassingen betreft.

Glashandelaar voor bedrijven en particulieren

Het hoogste streven van Buys Glas handelaar is glasproducten en service van topkwaliteit afleveren. Ons uitgebreide glasassortiment is van hoogstaande kwaliteit, ongeacht of u kiest voor glas in lood, zonwerend glas, geluidsisolatie door glas, veiligheidsglas, brandwerend glas of het gebruik van glas in interieur en design. Ook antiekglas valt onder ons aanbod. Wij kunnen geheel naar uw wens bewerkingen en toepassingen ontwikkelen voor antiek glas. Of u nu een particuliere of een zakelijke klant bent, bij Buys Glashandelaar kunt u terecht met al uw wensen en voor alle diverse glas toepassingen. Zelfs als u de eigenaar bent van een specialistisch timmer-, bouw-, of schildersbedrijf, kunnen wij u met onze professionaliteit van dienst zijn. Zo bieden wij namelijk niet alleen glas aan de particulier, maar ook aan aannemers en bedrijven. Wij verzorgen glas projecten geheel naar de wens van de afnemer.

Glasservice op maat

Ook bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van onze glasservice. Deze bestaat uit het repareren van glas op elk gewenst moment. Dit doen wij voor bedrijven, instellingen en particulieren. Reparaties worden alleen uitgevoerd in de regio en omgeving van ons bedrijf. Bij deze service proberen wij u altijd direct te helpen vanwege het feit dat u schade hebt die zo snel mogelijk verholpen dient te worden.

Kies voor glas handelaar Buys Glas

Buys Glashandelaar staat dus klaar voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn uiteenlopende glasoplossingen, bijvoorbeeld een prachtig glazen balkon of een raam dat vervangen dient te worden. Ook voor de zakelijk markt, waar bedrijven en organisaties onder vallen, staan wij klaar met onze expertise om u te voorzien van op maat gemaakte glasproducten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uw project? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Buys Glas Handelaar. Tevens kunnen we u voorzien van een scherpe offerte op maat.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het