Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Glasplaten op maat..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glasplaat op maat

Buys Glashandel heeft diverse soorten glas op voorraad. De dikte van het glas is afhankelijk van de functie van het glas. Dient de glasplaat als tafelblad? Wordt het een keuken achterwand? Dit is belangrijk bij het bepalen van de juiste soort glas en dikte. Wilt u gewoon een simpele, eenvoudige glasplaat op maat? Ook dat kan bij Buys Glashandel. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt bij ons dan kunt u binnen een handomdraai de voor u perfecte glasplaat kopen!

Op maat maken van een glasplaat

Wilt u glasplaten op maat bestellen? Geef dan in ieder geval de gewenste maat door. Wij snijden het glas op de juiste maat, en indien gewenst met geslepen randen. Vanwege onze voorraad glas kan Buys Glashandel snel leveren. Houd ook rekening met het doel van uw glasplaat op maat. Indien gewenst kan Buys Glashandel eerst een advies uitbrengen, zodat u zeker het juiste glas bestelt.

Specialisme van Buys Glashandel

Het maken van glasplaten op maat is een specialisme van Buys Glashandel. Dankzij onze eigen snij- en slijpmachines zijn snelle levertijden mogelijk en kunt u veilig uw glasplaat kopen. Bovendien werken wij alleen met ervaren en professionele vakmensen zodat u gegarandeerd goede kwaliteit geleverd krijgt. Ook voor andere glassoorten kunt u bij Buys Glashandel terecht.

Neem contact op met Buys Glashandel om de wensen voor uw glasplaat op maat te bespreken. Dit kan middels het contactformulier, door te bellen naar 0495-561682 of door een mailtje te sturen naar info@buysglas.nl.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het