Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Met een glaspui cre�ren wij een doorkijkwand die tevens voor veel lichtinval zorgt!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Transparantie dankzij een glazen pui

Mensen houden van transparantie. Transparantie geeft ons een gevoel van ruimte, van licht. Glas zorgt hiervoor. Dit is een reden dat glaspuien de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. Een glazen winkelpui bijvoorbeeld zorgt voor openheid naar de klanten toe, maar fungeert tegelijkertijd als etalage voor uw producten. Glas is uitnodigend, heeft uitstraling en zodoende past een schuifpui van glas bij praktisch ieder project. Het is de finishing touch voor ieder design, zowel nieuwbouw als renovatie.

Soorten glaspuien

Wanneer u een glaspui wilt afnemen heeft u veel mogelijkheden. Er moeten keuzes gemaakt worden wat betreft de afmetingen, de bewerking en de inrichting van uw huis. Een goede glazen schuifpui is tijdloos, hier wilt u dan ook voor zorgen. Bij Buys glashandel kunt u terecht voor uw glaspui. Een blikvanger als entree van een gebouw, de verdeling van een kantoor of gewoon bij u in huis, het maakt voor Buys niet uit. Ons glas is niet aan een bepaalde stijl gebonden en past daarom binnen iedere omgeving.

Ruimtebesparend en lichtbevorderend

Kiest u voor een glazen schuifpui of glazen schuifwand, dan is dit ruimtebesparend. Een glazen pui is ook een uitstekende manier om te zorgen voor extra lichtinval. Buys glashandel is gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van glazen puien en andere glasproducten. Dankzij onze eigen werkplaats (slijperij) hanteren wij korte levertijden. Wilt u meer weten over Buys glashandel of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0495-561682.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het