Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Buys staat voor u klaar met top service!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Geniet van 24/7 glasservice

Vierentwintig uur per dag en driehonderdvijfenzestig dagen per jaar staat Buys Glashandel tot uw dienst. Wij bieden glas service op maat aan zodat u te allen tijde bij ons terecht kunt voor glas oplossingen. Bij schade aan uw beglazing kunt u rekenen op een snelle, betrouwbare en tevens professionele glasservice van Buys Glashandel te Stramproy, Limburg (nabij Weert). Onze glas service reikt tot en met provincie Brabant en provincie Limburg. Van Eindhoven tot Maastricht. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar voor uw glas probleem. Dus wanneer u 's avonds ontdekt dat er een ruit stuk is of wanneer er buiten kantooruren een glazen wand is gesneuveld, dan neemt u eenvoudig contact met ons op waarna wij zo spoedig mogelijk het glas komen repareren. We leveren ook glasplaten op maat.

Glasschade? Neem contact met ons op

Buys Glashandel beschikt over een centrale meldkamer die het hele jaar door bereikbaar is. Hierdoor zijn wij in staat om een snelle en adequate service te bieden. Met onze expertise, kennis en professionaliteit streven wij naar een oplossing binnen vierentwintig uur. Service staat zeer hoog in het vaandel bij Buys Glashandel, dus wij staan altijd voor u klaar met glas service op maat wanneer u een glas probleem ondervindt.

Wij staan altijd voor u klaar

Onze glashandel is gevestigd in Stramproy, nabij Weert. Onze glas service geldt echter voor heel Midden-Limburg en Oost-Brabant. Heeft u last van glasschade binnen uw bedrijf of bij u thuis? Onze experts staan voor u klaar met een passende oplossing. Mocht het noodzakelijk zijn, dan komen wij het glas per direct vervangen. Kiest u voor Buys Glas dan kiest voor excellente glas service, het gehele jaar door.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het