Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een goede service en top kwaliteit "
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glasherstel van Buys komt naar u toe

Is er een bal door uw raam gegaan of is er een ruit ingetikt of gesneuveld? Buys Glashandel helpt u graag met het herstellen van uw glas. Glasherstel is een ingewikkelde en specialistische taak die alleen uitgevoerd kan worden door professionele glasherstellers. Dit heeft te maken met het feit dat glas een zeer fragiel materiaal is. Men moet voorzichtig en secuur te werk gaan, zodat het glas herstel er perfect uitziet. Voor specialistisch glasherstel bent u bij Buys Glashandel aan het juiste adres!

Glasherstel service

Buys is een specialist op het gebied van glasherstel. Wij kunnen elk soort glas vervangen: enkelglas, figuurglas, isolatieglas, winkelruiten, hardglazen deuren en veiligheidsglas. De ervaren en professioneel opgeleide werknemers zorgen voor een vakkundig en snel herstel van uw glas.Wanneer u hulp nodig heeft op het gebied van gebroken of beschadigd glas, dan is Buys Glashandel de glashersteller die u nodig heeft.

Een oplossing voor iedere situatie

Buys Glashandel is een gerenommeerd bedrijf binnen de glas-branche en staat garant voor een goede service en kwaliteit omtrent het herstel van uw glas. Bij Buys Glashandel is niets te gek; wij bieden u voor iedere situatie een oplossing. Neemt u dus snel contact op met onze glaszetter service, zodat we de mogelijkheden voor het glasherstel van uw ruit(en) kunnen bespreken.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het