Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak

Gedurende de bouwvakantie hebben wij beperkte openingstijden:

- Week 31 en 33 zijn de openingstijden van 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
- Week 32 zijn wij volledig gesloten
"Ervaren, vakkundige glaszetters bij Buys Glashandel!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glaszetter nodig? Kies voor Buys Glas!

Bent u op zoek naar een vakkundige glaszetter bij u in de regio? Zoek dan niet verder en neem snel contact op met Buys Glashandel in Stramproy. Buys Glashandel is door zijn expertise en ervaring een echte glaszetter in hart en nieren. Het is een organisatie die de stempel 'vakman' echt verdient. Door de jarenlange ervaring als glaszetter en veel succesvolle glas projecten is Buys Glas uitgegroeid tot een begrip in Limburg en Zuid-Nederland.

Kies voor professionals met ervaring

Buys Glashandel levert alle glas soorten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Wij garanderen kwaliteit qua glasmontage en, niet onbelangrijk, een uitstekende afwerking en service. Laat u verrassen door de vakbekwame kwaliteiten die Buys Glashandel u te bieden heeft en neem snel contact met ons op. De montage van glas is geen enkel probleem voor onze professionele glas zetters. Ze zijn goed opgeleid en leunen op vakkundige kennis en jarenlange ervaring.

Heeft u vragen omtrent onze glaszetter service of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met Buys Glas. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Vraag een gratis glaszetter offerte aan!

Bel BuyglasBel ons