Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Wij plaatsen graag bij u een glazen deur in de badkamer voor optimale hygi�ne en comfort van uw douche"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Een glazen badkamer deur van Buys Glas

Bent u op zoek naar een mooie douchecabine van glas? Of zoekt een speciale glazen badkamer deur of een glazen douchedeur welke 100% op maat is gemaakt? Buys Glas is de glashandel die u zoekt. Buys heeft als glasbedrijf zowel luxe standaard uitvoeringen op voorraad maar kan ook vrijwel elk soort glas volledig op maat maken omdat wij glasbewerkingen in onze eigen werkplaats kunnen uitvoeren. Het komt namelijk vaak voor dat onze klanten simpelweg niet uit de voeten kunnen met het standaard glas wat beschikbaar is als glazen deur of cabine via de bouwmarkt. Bent u ook op zoek naar iets exclusiefs of iets met een modern tintje gemaakt van glas in afwijkende maten? Dan staat Buys Glas voor u klaar met vele opties.

Diverse opties voor uw badkamer

Buys Glas biedt u een breed assortiment glazen badkamer deuren in alle mogelijke soorten, kleuren, maten en speciale effecten welke wij door bewerkingen op het glas kunnen toepassen. Daarom vindt u bij ons altijd een passende badkamer deur van glas. Simpelweg omdat wij deze volledig op basis van uw wensen kunnen realiseren. Ook het plaatsen van de glazen deur doen wij met veel service en professionaliteit.

Glazen badkamer deuren op maat

Een glazen douchecabine is een belangrijk onderdeel van een badkamer; u wilt natuurlijk niet dat uw badkamer onder water komt te staan. Maar naast het functionele aspect van een glazen douche-deur, bepaalt een douche-cabine ook het design in uw badkamer. Hierbij kunt u ook nog eens kiezen voor een prachtige spiegelwand van Buys Glas waarmee u uw badkamer laat stralen. Omdat wij elke soort badkamer deur voor u kunnen fabriceren in onze eigen glas werkplaats, kunnen we 100% maatwerk bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan verschillende stijlen, zoals klassiek, modern of trendy. Met een prachtige, glazen badkamerdeur kunt u uw badkamer dusdanig vernieuwen dat uw badkamer direct enkele jaren jonger lijkt.

De glazen deur laten plaatsen door Buys

Heeft u geen behoefte aan maatwerk maar gaat u liever voor een standaard glazen badkamer deur? Dan is het goed om te weten dan dat Buys Glashandel verschillende standaard douchedeuren en douchecabines in het assortiment heeft. Naast de levering van glazen douche-deuren en douchecabines, dragen wij uiteraard ook zorg voor de montage, ongeacht of het een standaard douchedeur en cabine of volledig maatwerk is. Buys Glashandel staat garant voor professionaliteit en kwaliteit bij het plaatsen van een glazen deur; wij geven u op voorhand professioneel advies en zorgen voor optimale deur en/of cabine van glas. Wij bieden u een eindproduct waar u uiterst tevreden mee kunt zijn!

Interesse?

Heeft u interesse in een glazen badkamer deur of heeft u vragen? Aarzel niet en contacteer ons. Onze glas professionals zitten klaar om uw vragen te beantwoorden en u eventueel te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het