Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Deuren van glas zorgen voor geweldige lichtinval, zowel thuis als op kantoor"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Ontdek de mogelijkheden van glas

Buys Glashandel is een specialist in glas deuren. Deze hardglas deuren geven een exclusieve uitstraling, zijn ruimtelijk en tevens functioneel. Gehard glas staat bekend om het feit dat het glas in de fabriek een thermische behandeling heeft ondergaan. Door deze behandeling is het glas vijf keer sterker dan normaal glas. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk het glas te breken. Mocht het glas op een of andere manier toch breken, dan valt het uiteen in honderden kleine stukjes, zonder dat hier scherpe randjes aan zitten. Vandaar dat gehard glas valt onder de categorie "veiligheidsglas" en hiermee dus uiterst geschikt is voor een glazen deur of glazen wand.

De verschillende doeleinden

Al onze deuren van glas worden geproduceerd in onze eigen “Buys slijperij”. We kunnen de glazen deuren onderverdelen in drie categorieën:

  • Glazen deuren voor buiten,
  • Deuren van glas voor binnen,
  • Douche deuren gemaakt van glas

Geniet van de voordelen

Tegenwoordig kan glas ons beschermen tegen bijna alle invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan weersinvloeden, inbraak, brand, agressie etc. Vroeger was dit niet het geval en had glas enkel de functie om licht door te laten. Dankzij het feit dat Buys Glashandel beschikt over de nieuwste apparatuur en meest actuele technologieën, is het mogelijk om meer uit 'glas' te halen.

Exclusieve design sfeer bij u thuis?

Alle glas deuren worden geleverd met hang en sluitwerk (eventueel elektronisch) en worden volledig voor u op locatie geïnstalleerd. Tevens is het mogelijk om uw deuren met glas te laten bestickeren of zandstralen met uw bedrijfslogo, teksten of unieke designs. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies en/of een offerte kunt u ons contacteren. Buys Glashandel staat voor u klaar!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het