Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een ruimtelijke uitstraling middels een glazen douchewand."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen douchedeuren: mooi en anders

Tegenwoordig ziet u steeds vaker glazen douchedeuren en glazen douchewanden. Dit is natuurlijk niet zo vreemd, want glas is een tijdloos materiaal en heeft een prachtig effect. Deze douchedeuren en wanden zorgen voor een exclusieve uitstraling in uw badkamer. Daarnaast zijn deze deuren gemakkelijk schoon te houden waardoor u op termijn tijd zult besparen. Een glazen douchedeur of glazen douchewand is een echte trend!

Een moderne vervanger van het douchegordijn

De glazen douchedeur is de vervanger van het traditionele douchegordijn. Tegenwoordig wordt er bijvoorbeeld in nieuwbouw huizen steeds vaker een inloop douche geplaatst. Bij deze variant biedt de glazen douchewand uitkomst. Zo zal de badkamer namelijk niet onder lopen met water en heeft u geen last van wateroverlast. Toch zal het open effect van de inloop douche worden behouden door de (semi-) transparante glazen douchewand of douchedeur.

Het is ook mogelijk een glazen douchedeur voor je glazen sauna te maken. 

Kies voor professionele service

Voor zowel een glazen douchewand en/of een glazen douchedeur kunt u terecht bij Buys Glashandel. Tevens is het mogelijk om deze wand of deur te zandstralen met dessins naar eigen wens. Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. De specialisten van Buys staan voor u klaar met raad en daad! We kunnen u voorzien van gedegen advies en eventueel een offerte.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het