Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een unieke uitstraling met een glazen inloopdouche."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

De moderne uitstraling van glazen inloopdouches

Inloopdouches zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit komt vooral door de moderne uitstraling van glazen inloopdouches. Een badkamer zonder deur zorgt namelijk voor een heel ruimtelijk effect, optimale lichtdoorlatendheid en een hele stijlvolle uitstraling. Een inloopdouche gemaakt van glas biedt een zeer moderne uitstraling en past goed bij ieder type badkamer. De vrijstaande wanden van de inloopdouche kunnen bij Buys Glas geheel naar uw eigen smaak worden gemaakt. Door het ontbreken van de deur is het belangrijk dat de inloopdouche goed ontworpen is om te voorkomen dat er wateroverlast op de badkamer ontstaat. Buysglas is gespecialiseerd in het maken van glazen inloopdouches en heeft reeds veel inloopdouches gerealiseerd. Laat uw douchewanden en deuren maken door Buysglas!

Functionaliteiten en mogelijkheden

Buysglas maakt iedere glazen inloopdouche geheel voor u op maat. Zowel qua hoogte, breedte, type glas en de afwerking kunt u alle kanten op bij Buys. Functionaliteit staat hierbij steeds centraal. Buiten het minimaliseren van spatwater houdt Buysglas er altijd rekening mee dat het glas voorzien is van een antikalklaag zodat kalk en zeepresten minder gemakkelijk aan het glas hechten waardoor de duurzaamheid van de inloopdouche gewaarborgd is. Meestal bestaat de opstelling van een inloopdouche uit een glasplaat van minimaal 8mm dik gehard veiligheidsglas, zodat zich nooit iemand aan het glas kan verwonden.

Bestel uw glazen inloopdouche bij Buysglas

Wij bieden u een grote diversiteit aan glassoorten zoals blank glas, satijnglas, en designglas met reliëf aan. Ook is het mogelijk om kleuren aan te brengen in de wanden of banen/figuren te zandstralen zodat er meer privacy wordt gecreëerd met gezandstraald glas. Tevens kunt u bij Buysglas terecht voor passend glasbeslag voor uw glazen inloopdouche. Doordat wij het glas zelf bewerken bent u bij Buysglas altijd verzekerd van snelle levertijden. Tevens dragen wij zorg voor de plaatsing door deskundige medewerkers. Zowel de inmeting en montage kan door een glaszetter van Buysglas worden gedaan zodat optimale kwaliteit gewaarborgd is.

Contacteer Buys voor vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen omtrent een glazen inloopdouche, of wilt u graag een offerte (zonder verplichtingen) ontvangen? Contacteer ons dan via telefoon (0031 495 561682) of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het