Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Glazen keuken achterwanden: makkelijk in onderhoud en passend bij uw keuken!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Op maat gemaakte glazen keuken achterwanden

Glas is een zeer functioneel en kwalitatief materiaal dat prima binnenshuis gebruikt kan worden. Tevens is glas een decoratief product dat niet misstaat in bijvoorbeeld een keuken. Daarom heeft Buysglas zich de laatste jaren steeds meer toegespitst op designglas. Een van die toepassingen van design glas is een glazen keuken achterwand. Glazen keukenwanden geven iedere keuken, modern of authentiek, een zeer stijlvolle uitstraling. Buysglas maakt iedere keukenwand geheel voor u op maat!

Glaswerk geheel op uw wensen afgestemd

Buysglas maakt voor glas keuken achterwanden altijd gebruik van veiligheidsglas waardoor het glas zeer sterk en hittebestendig is. Wat grootte en afwerking betreft kunt u de keukenwand geheel op uw wensen afstemmen met glas op maat. U kunt kiezen voor een transparante keukenwand, of een keukenwand waarin verschillende kleuren zijn verwerkt. De kleurcoatingen die wij aanbieden zijn dekkend, waardoor de keukenwand tegen de muur verlijmd kan worden met zuurvrije kit. U heeft ontzettend veel mogelijkheden wat betreft de kleuren en samenstellingen van het glas bij Buysglas, zo kunt u ondere kiezen uit:

  • Glimmend glas
  • Spiegelend glas
  • Ets glas
  • Gezandstraald glas
  • Gelakt glas

Uw glazen keuken achterwand bestelt u bij Buysglas.nl

Het is mogelijk om uw glazen keukenwand te voorzien van een geheel eigen print, tekening, tekst, foto of figuur. Zodoende creëert u een zeer persoonlijke keukenwand heeft die iets karakteristieks en unieks aan uw keuken toevoegt. Ook zijn onze glazen keuken achterwanden zeer onderhoudsvriendelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent glazen keukenachterwanden? Neemt u dan een kijkje in ons online portfolio of kom langs in onze showroom. Desgewenst kunnen wij u persoonlijk adviseren over wat voor een glazen keuken achterwand bij uw keuken past!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, of wilt u via mail of telefoon gedegen advies en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons bereiken via het contactformulier en via het telefoonnummer 0031 495 561682. Wij helpen u graag verder.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het