Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een moderne look met een glazen wand "
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Een glazen muur als eye catcher in uw interieur

Moderne huizen worden steeds populairder. Veelal wordt er gekozen voor een strakke look waar geen plaats is voor tierlantijntjes en te veel details. Deze strakke lijnen zijn niet enkel buiten zichtbaar, maar worden ook doorgetrokken naar het interieur. Droomt u ook van zo een super modern huis met veel lichtinval? Dan zijn glazen wanden wat u zoekt. U kunt uw interieur verfraaien met glazen muren. Bovendien hoeft u minder te verven en zijn deze wanden prima te onderhouden en gemakkelijk af te wassen. Deze wanden zijn gemaakt van veiligheidsglas waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van een glazen muur. U kunt deze ook laten zandstralen voor een speciaal effect en om de doorzichtigheid van de wand te beperken. Ook kunnen wij uw wanden voorzien van prints die bij uw interieur passen. Vertel ons uw wensen en wij ontwerpen de glazen wand van uw dromen.

Glazen wanden maken uw huis uniek

Een huis wat er aan de buitenkant super modern uitziet, verdient ook een modern interieur. Strakke kasten, decoratie en moderne kleuren bezorgen u dat aangenaam en modern woonklimaat. In een hal zijn de mogelijkheden qua moderne inkleding erg beperkt. Om toch die moderne look te kunnen behouden, wordt er vaak gekozen voor een glazen trap en glazen vloer of voor een glazen muur. Een mooie verlichte hal is altijd prachtig, maar in een kleine ruimte is dit erg lastig. Om zoveel mogelijk licht in de hal te laten vallen, wordt er vaak beroep gedaan op glazen muren of glazen vloeren. U kunt dan zelf nog kiezen voor doorzichtig glas of gezandstraald glas. Glas is onze specialiteit!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een glazen muur in uw huis of pand, neem dan contact op voor vrijblijvend advies en een eventuele vrijblijvende offerte.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het