Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Kies zelf uw sauna glas..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen sauna

Een glazen sauna zorgt voor een uniek design en uitstraling en getuigt van ware klasse. Door een glazen saunadeur wordt er ruimte gecreëerd en krijgt de sauna onmiddellijk een moderne uitstraling. Meer ruimte creëren is wenselijk voor thuissauna's, die meestal toch wat aan de kleine kant zijn. De uitstraling is daarnaast een extra voordeel. In openbare sauna's speelt de uitstraling juist een extra belangrijke rol en is een glazen sauna vooral uitnodigend.

Glazen saunadeur

Een glazen saunadeur is een volledig glazen deur. Het glas is uiteraard hittebestendig en veilig. Door de hoge temperaturen in een sauna mag er nooit 'gewoon' glas in een sauna worden geplaatst. Normaal glas kan barsten of scheuren vanwege de warmte en dit kan levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Het sauna glas van Buys Glashandel is daarom gehard veiligheidsglas dat veel sterker is dan normaal glas en bestendig is tegen extreem hoge temperaturen.

Kies uw eigen sauna glas

Met uitzondering van de veiligheidseisen waaraan de glazen saunadeur moet voldoen, is het mogelijk om veel zelf te beslissen over uw glazen sauna. U kiest zelf het gewenste beslag, eventueel in samenspraak met ons.

Wilt u als bedrijf uw sauna's voorzien van glazen saunadeuren met veiligheidsglas? Dan bent u bij Buys Glashandel aan het juiste adres. Wij bespreken graag de voorwaarden en mogelijkheden voor uw project. Neem vrijblijvend contact op!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het