Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Onderscheid uzelf met een glazen wand"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen scheidingswand

Een wand van glas heeft een aantal voordelen. Een ruimte oogt door een glazen wand veel groter, de kamer is veel lichter en ruimtelijker. Ondanks dat de glazen wand al jaren bestaat wordt er nu nieuw leven in gebracht. Steeds meer moderne gebouwen en huizen maken gebruik van een glaswand. Denk hierbij aan restaurants, kantoren maar ook bijvoorbeeld in een badkamer. Een glazen scheidingswand is er voor om een ruimte in tweeën te delen. Het is ook mogelijk om een wand te beplakken of zandstralen met teksten, logo's of andere designs. Doordat wij de glaswanden zelf maken in ons atelier, kunnen wij deze leveren in verschillende kleuren en afmetingen.

Veilige glaswand

Een glas wand moet wel veilig zijn, dit kan door gebruik te maken van speciaal glas. Dit glas is extra verhard of gelaagd. Bij gelaagd glas zal als het glas breekt de scherven aan de folie blijven kleven, dit voorkomt een gevaarlijke situatie. Wanneer gehard glas breekt zal het meteen uiteenvallen in duizenden kleine stukjes. Deze stukjes hebben een relatief 'zachte' rand, waardoor ook de gevaarlijk situatie wordt voorkomen.

Glas wand van Buys Glashandel

Heeft u interesse in een glazen scheidingswand of benieuwd naar de mogelijkheden met glas? Neem contact op met Buys Glashandel. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden met glas en wij kunnen dan voor u een offerte uitbrengen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0495- 56 16 82 of via het contactformulier. Het is tevens ook mogelijk om een rondleiding te ontvangen in onze showroom.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het