Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Exclusieve glazen schuifdeuren: op maat gemaakt, met eigen, unieke accenten"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Op maat gemaakte glazen schuifdeuren

Schuifdeuren zijn één van de meest toegepaste vormen van glazen deuren, zowel in woningen als in bedrijven. Dit komt voornamelijk doordat glazen schuifdeuren het grote voordeel hebben dat er geen licht of ruimte verloren gaat door de deur. Alle schuifdeuren die wij aanbieden bij Buysglas worden op maat gemaakt. Daarom bent u geheel vrij in maat en bewerking. Het glas van de schuifdeur betreft bij Buysglas bijna altijd uit glas dat 10mm dik is. U kunt verder kiezen uit veiligheidsglas, blank glas of glas dat geheel bewerkt is naar uw voorkeuren. Zo is het mogelijk om eigen tekeningen, foto's, teksten of logo's in de deuren te laten verwerken.

Toepassingen van schuifdeuren van glas

Schuifdeuren kunnen meerdere toepassingen hebben. Zo kunnen automatische schuifdeuren dienen als de entree van uw bedrijf waardoor er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat en u meteen een goede eerste indruk maakt bij klanten. Binnenshuis kunnen schuifdeuren zowel dienen als doorgang tussen twee ruimtes, als kastdeur of als schuifpui naar de tuin toe. U kunt bij Buysglas kiezen uit schuifdeuren van glas die geschikt zijn voor al deze toepassingsmogelijkheden. Verder heeft u bij Buysglas ruim de keuze omtrent deuromlijstingen.

Uw glazen schuifdeur bestelt u bij Buysglas!

Bent u op zoek naar een glazen schuifdeur? Dan bent u bij Buysglas aan het juiste adres! Wat voor een glazen schuifdeur u ook zoekt, Buysglas kan deze op maat voor u maken. U bent geheel vrij in het mechanisme dat u wilt gebruiken, het soort glas en de bewerking van het glas. Ook kunt u kiezen voor een combinatie tussen glas en houtwerk in uw schuifdeur. Tevens kunt u bij glaszetter Buysglas terecht voor een groot aanbod aan glasbeslag waardoor uw glazen schuifdeur helemaal wordt gemaakt zoals u dat graag wil. Bent u benieuwd naar ons aanbod glazen schuifdeuren? Neem dan een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom!

Naast de glazen schuifdeuren hebben we ook glazen douchedeuren, glazen binnendeuren of glazen badkamerdeuren.

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen over een eventuele glazen schuifdeur in uw pand of huis? Wilt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor glazen schuifdeuren? Neemt u dan contact op met Buys Glas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het