Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een spiltrap van glas: fraai, uniek en oogverblindend!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Ontdek de mogelijkheden

Een trap van glas voorziet uw interieur van een zeer luxe uitstraling! Bij Buys Glas kunt u terecht voor mooie glazen trappen op maat. Tegenwoordig wordt designglas steeds meer gebruikt in het interieur, bijvoorbeeld in een spiltrap van glas. Als er gebruik wordt gemaakt van een trap van glas zorgt dit voor een adembenemend fraai effect binnen uw woning en/of bedrijfspand.

Maak de keuze voor trap van glas

Buys Glas is specialist op het gebied van interieurbeglazing en wij helpen u graag bij uw keuze voor een glazen trap. Bekijkt u hier op onze website eens enkele van onze voorbeelden van trappen die wij reeds eerder voor onze klanten hebben gerealiseerd. Wij verzorgen alles van A-Z: van design tot bestelling en van levering tot montage. Natuurlijk verzorgen wij ook het bijbehorend ophangsysteem, bevestigingsmateriaal en glasbeslag. Hierbij is het ook mogelijk om een trap op maat te laten maken waarbij al uw wensen kunnen worden toegepast in een volledig op uw interieur aangepaste glazen trap. Vraag naar onze soorten glazen trappen. Buys Glas is de specialist in spiltrappen van glas!

Vrijblijvende offerte of vragen?

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, of heeft u vragen over een glazen spiltrap en wat de mogelijkheden voor u zijn hieromtrent? Dan kunt u ons contacteren via het telefoonnummer 0031 495 561682, of vul het contactformulier in. Wij zullen u spoedig contacten met alle antwoorden op uw vragen.

Bel BuyglasBel ons