Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Walk on air, if you dare..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Een unieke glazen vloer

Wanneer een huis of handelspand gerenoveerd dient te worden, wil men vaak een moderne look creëren. Daarom wordt er dan ook vaak gebruik gemaakt van glas bij meubels of interieur. Een glazen vloer is een optie die wel eens vergeten wordt, maar die absoluut een mooie uitstraling aan uw pand geeft. Lopen op een glazen vloer geeft in het begin misschien een onwennig gevoel, want glas staat bekend als een breekbaar materiaal. Echter, de glazen vloeren van Buys Glas zijn volkomen veilig en zijn om die reden een goede investering voor uw pand. Ons loopglas is bijvoorbeeld extra sterk en geschikt om veel gewicht te dragen.

Glazen vloer van gelaagd glas

Een glazen vloer is gemaakt van gelaagd en gehard glas op maat. Dit betekent dat er meerdere lagen gehard glas op elkaar worden bevestigd, met daartussen een sterke folie. De glazen vloer is ontzettend sterk en daarom erg geschikt om op te lopen. Een glazen vloer kent vele voordelen, vooral op het gebied van lichtinval. Wanneer u een eerste verdieping voorziet van een glazen vloer, zal de gehele ruimte veel lichter zijn. Tevens wordt er een moderne en chique sfeer gecreëerd door middel van een glazen vloer. U kunt deze glazen vloer natuurlijk ook combineren met een glazen deur, mooi voor in bijvoorbeeld een open kantoorpand. 

Ook op de begane grond

Glazen vloeren op de begane grond? Dat is zeker mogelijk! Leg bijvoorbeeld een glazen vloer over water of over planten. Dit kan zowel binnen als buiten. De  mogelijkheden zijn als eindeloos te bestempelen. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de professionals van Buys Glas. Wij voorzien u van gedegen advies op het gebied van glazen vloeren, en we kunnen indien gewenst een offerte uitbrengen. Daarnaast kunnen we uw glazen vloer komen aanleggen. We kunnen glazen vloer completeren met een glazen balustrade, een glazen trap en/of een glazen wand. Glas is multifuncitoneel in het interieur en exterieur!

Heeft u interesse in een glazen vloer van Buys Glas? Laat u informeren over de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan voor u klaar met raad en daad.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het