Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Niemand komt er doorheen..."
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Inbraakwerend glas van Buys

Inbraakwerend glas kan uitstekende bescherming bieden. Inbraak glas is een combinatie van twee of meerdere glaslagen en folie(s) tussen het glas. Afhankelijk van deze twee factoren wordt inbraakwerend glas in een klasse ingedeeld. De klasse bepaalt hoe veel het glas kan verdragen, dat wil zeggen het aantal slagen met een hamer en hakbijl. Inbraak glas is dus echt ontwikkeld om moeilijk te breken.

Inbraakwerend glas prijs

De inbraakwerend glas prijs wordt bepaald door de gewenste klasse. Als u aangeeft wat uw wensen zijn bepalen wij de klasse en de inbraakwerend glas prijs. Geadviseerd wordt het inbraak glas door ons op professionele wijze te laten monteren, zodat direct het gewenste resultaat verkregen wordt. Voor meer advies contacteert u Buys Glashandel.

Hoe werkt het?

Inbraakwerend glas is een goede manier om uw bezittingen en uw pand veilig te stellen. Tijd is een belangrijke factor voor het inbrekersgilde. Door inbraakwerend glas toe te passen wordt moeilijker toegang verkregen tot een pand. Als een ruit wordt ingeslagen en men constateert dat deze niet breekt, omdat er gebruik gemaakt is van speciaal gehard glas, zal hier niet een hele tijd op gebeukt gaan worden; lawaai is namelijk ook niet wenselijk. Er zal snel besloten worden om elders te gaan 'kijken', en hiermee is het gewenste effect bereikt. Inbraakwerend of inbraakvertragend glas zal dus veel inbrekers afschrikken.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het