Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Prachtig designglas in uw huis? "
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Interieurglas voor diverse toepassingen

De laatste jaren is het esthetisch gebruik van maatwerk interieur glas en design glas enorm toegenomen. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor een prachtige design oplossing gemaakt van glas. Er zijn zeer veel glas toepassingen mogelijk voor uw interieur.

Natuurlijk effect in uw huis?

U houdt van heldere kleuren, prachtig lichtinval en mooie natuurlijke elementen in uw huis? Dan is zowel design glas als interieur glas een echte toevoeging op uw interieur. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. U kunt het zo gek niet bedenken of wij van Buys Glas kunnen het voor u maken. Ook architectuur glas kunnen wij schitterend in uw huis of bedrijf verwerken. Combineer het gebruik van glas met spiegels in het interieur. Het juiste gebruik van spiegels kan ruimtes breder, langer, hoger en zelfs lichter doen lijken.

Bekijk online de mogelijkheden

Wij verwelkomen u graag eens in onze (online) showroom om inspiratie op te doen. Maar ook als u al precies weet wat u wilt, helpen wij u graag. Interieur- en architectuurglas leveren wij inclusief bijbehorende ophangsystemen, bevestigingsmaterialen en glasbeslag. Nieuwbouwbeglazing vindt u dus bij Buys Glas.

Glas toepassing voorbeelden

  • Glazen trappen of glazen vloeren: beloopbaar glas zorgt voor zeer fraaie effecten binnen woningen en gebouwen.
  • Douche: zelfs een complete wandbekleding in uw douche behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een douchewand of –cabine, een afscheidingswand op de badrand, glazen deurtjes en glazen saunadeuren.
  • Slaapkamer: ook in deze ruimte kan design glas een meerwaarde bieden. Het gebruik van architectuur glas kan zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. Denkt u in dit geval aan een sfeervolle decoratie, glazen schuifdeuren voor uw kastenwand of een prachtige spiegel.
  • Ook in de keuken zijn glazen details mooi en praktisch. U kunt bijvoorbeeld denken aan een glazen keukenachterwand of een glazen aanrechtblad. Een oplossing die u niet alleen een prachtig eindresultaat zal opleveren, maar die ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is.
  • Verder kunt u denken aan overig interieur glas, zoals: scheidingswanden, scheidingspanelen, glazen pui, spiegels, deuren, meubels, vitrines, tafels, kastjes en diverse glazen accessoires en decoratiematerialen. Bekijkt u onze showroom op deze website of brengt u een bezoek aan onze showroom bij ons bedrijf.

Ontdek het design glas

Als het iets met glas te maken heeft, bent u bij Buys Glas aan het juiste adres. Ongeacht de afmetingen van het gewenste project kunt u bij Buys terecht voor het design en interieurglas waarnaar u op zoek bent. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige inmeting en maken wij, indien nodig, alles op maat. Tevens zorgen wij voor een secure montage en perfecte afwerking!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het