Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Ontdek de mogelijkheden van een glazen balustrade "
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Een uniek balkon gemaakt van glas

Het gebruik van een balkon of balustrade in een ruimte zorgt altijd voor een mooi ruimtelijk effect. Dit is helemaal het geval wanneer u kiest voor een (deels) glazen balkon of een balustrade van glas.

Glas geeft een meerwaarde aan uw balustrade

Buys is specialist in toepassing van interieurglas zoals een glazen balustrade of balkon. Wij realiseren deze glasconstructies regelmatig in projectvorm van klein tot groot. Wilt u weten welke projecten wij onder meer hebben ontwikkeld, neemt u dan een kijkje in onze online showroom. Daarnaast is ook mogelijk om langs te komen op onze vestiging om het een en ander door te spreken. Hier kunnen wij u nog meer van onze projecten tonen.

Ga voor een balkon van glas

Wij geven u graag advies over een uw balustrade of balkon van glas! Wij verzorgen alles, van de ontwerpfase tot aan de montage van uw glazen balkon. Hierbij willen wij perfect inspelen op de wensen van de klant waarbij we dus nauw met u zullen samenwerken. Natuurlijk zorgen wij ook eventueel glasbeslag en accessoires, mocht u hier interesse in hebben. Buys Glashandel is uw glasspecialist en verzorgt het gehele traject van A tot en met Z!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het