Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Meer licht in uw woonruimte met een glazen dak"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Meer lichtinval in uw huis

Deuren en muren zijn slechts twee voorbeelden van interieur objecten die uit glas gemaakt kunnen worden. Tegenwoordig wordt hier vaak voor gekozen in de wat modernere huizen, maar ongeacht de stijl kan glas een zeer elegante toevoeging zijn aan praktisch elk pand. Een glazen dak, bijvoorbeeld in de vorm van glazen koepels, wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt om extra lichtinval te creëren.

Glazen dak of glazen koepels

Een glazen dak kan in praktisch élk pand worden aangebracht. Vooral in serres en bijgebouwen is het een populaire oplossing omdat het veel licht door laat. Het is mogelijk om een compleet glazen dak te kiezen, maar wanneer u het minder drastisch wilt aanpakken dan is het ook een prima optie om te kiezen voor glazen koepels. Deze zijn relatief eenvoudig te plaatsen en het is daarom ook een relatief goedkope oplossing wanneer u uw pand wilt voorzien van meer daglicht.

Een compleet glazen dak

Wilt u uw ruimte optisch vergroten? Kies dan voor een glazen dak van Buys Glas. Doordat de technieken op het gebied van glazen daken zich constant blijven ontwikkelen,  is het glas dat tegenwoordig wordt gebruikt zon- en warmtewerend. Hierdoor lopen de temperaturen binnen niet te hoog op, zelfs wanneer het een erg zonnige dag is. Wanneer u kiest voor een dak van glas, dan komen de specialisten van Buys Glas op locatie kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Het is namelijk van groot belang dat alles goed wordt opgemeten, zodat er een technisch goede constructie kan worden vervaardigd. Zodoende is uw dakbeglazing volkomen veilig.

Heeft u interesse in een glazen dak? Neem dan contact op met Buys Glas.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het