Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Een moderne, glazen douchecabine op maat gemaakt? Buys regelt het voor u!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Moderne douchecabines gemaakt van glas

De badkamer is een belangrijk element binnenshuis en praktisch elk huis beschikt over een douchecabine. Wanneer u voor een douchecabine kiest wilt u natuurlijk dat deze duurzaam is, een mooie uitstraling heeft en nog jarenlang mee gaat. Glazen douchecabines zijn wat dat betreft een ideale oplossing. Een douche cabine gemaakt van glas geeft de badkamer namelijk een hele ruimtelijke en stijlvolle uitstraling. Doordat wij uitsluitend gehard glas gebruiken voor de douchecabines, kunt u erop vertrouwen dat u jaren lang plezier zult hebben van uw glazen douche cabine.

Glazen douchecabine geheel op uw wensen afgestemd

Bij Buysglas wordt iedere douchecabine geheel op maat gemaakt. Wij werken uitsluitend met veiligheidsglas, want uw veiligheid staat uiteraard voorop. Verder is er de mogelijkheid om het glas te laten zandstralen of deze te voorzien van een kleurfolie. Hiermee kunt u uw glazen douchecabine een unieke 'touch' geven. Het beslag van een glazen douchecabine bestaat uit glans chroom, mat chroom of roestvrijstaal. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden omtrent de douche cabines van glas. Aan de hand van uw wensen kunnen we een mooie glazen douchecabine op maat maken. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een gebogen douchedeur en een glazen inloopdouche.

Buysglas: voor de glazen douche cabine van uw dromen!

Ziet u door alle keuzemogelijkheden die BuysGlas u biedt door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen onze professionele medewerkers bij u langskomen en u adviseren omtrent de mogelijkheden voor uw badkamer. Tevens kan de inmeting en plaatsing gerealiseerd worden door onze deskundige medewerkers. Daardoor bent u verzekerd van een geheel op elkaar afgestemd proces en een glazen douchecabine die aan al uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar douchecabines die wij al geplaatst hebben? Bekijk dan ons portfolio, of breng een bezoek aan onze showroom in Stramproy.

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het