Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Ruimtelijkheid in uw interieur met glazen deuren"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Glazen deuren geheel op maat gemaakt!

Glazen deuren van de glasspecialist Buys Glas zijn geheel gemaakt naar uw wensen waardoor het resultaat precies zal worden zoals u in gedachten heeft. Een glazen deur weet iedere ruimte een exclusief en luxueus tintje te geven, of dit nu een woning of een bedrijfspand betreft. Iedere ruimte krijgt middels glazen deuren een moderne en tijdloze uitstraling. Glaszetter Buys Glas beschikt over een eigen werkplaats waardoor wij ieder type glazen deur geheel op maat voor u kunnen maken.

Diverse soorten typen glazen deuren

Bij Buysglas kunt u onder andere kiezen uit de volgende typen glazen deuren:

De mogelijkheden van glas in een bedrijf of huis

Al de hierboven genoemde deuren kunnen geheel naar uw wensen worden gemaakt Zo kunt u bij Buys Glas kiezen voor gehard glas, wat extra sterk is en daardoor ook veiliger. Door een glazen deur te stralen, kan er een mat oppervlak worden gecreëerd. Middels stickers is het dan mogelijk om het gematteerde glas te voorzien van bijvoorbeeld een logo of print. Tevens heeft u bij Buys Glas de keuze uit een ruim assortiment glasbeslag. Geef een ruimte een moderne uitstraling Wilt u uw woonhuis of bedrijf een luxe uitstraling geven? Kies dan voor glazen deuren van Buys Glas! Neem een kijkje in onze showroom en laat u verrassen door alle vormen, maten en bewerkingen die wij u kunnen bieden. Wilt u ook stijlvolle ruimtes die klasse uitstralen? Kies dan voor glazen deuren van Buys Glas!

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het