Bezoek aan onze showroom enkel op afspraak
"Kies voor nieuwe, glazen ramen voor optimale lichtinval!"
Klanten geven ons 8.8 / 10 > Bekijk beoordelingen

Nieuwe ramen? Glazen ramen!

Tegenwoordig kan bijna ieder deel van uw huis gemaakt worden van glas. De ramen vormen het gedeelte van uw interieur dat al het langste gemaakt wordt van glas. Dit is niet voor niets. Glazen ramen zorgen voor een goede isolatie van uw woning of pand en een optimale lichtinval. Hedendaagse glazen ramen verschillen echter wel van ouderwetse ramen. Ze zijn namelijk beschikbaar in veel meer verschillende soorten en maten. Buys Glashandel kan elke soort glas voor uw ramen verzorgen. Welk type glas wenselijk is voor uw nieuwe ramen is afhankelijk van de functie van het raam. Voor advies of meer informatie neemt u contact met ons op.

Buys Glashandel voor zowel zakelijk als privé

Wilt u slechts een aantal glazen ramen voor uw woning? Buys Glashandel kan u hierbij ondersteunen. Iedere klant krijgt van ons een op maat gemaakte dienstverlening. Iedere klant is namelijk anders, net zoals ieder raam! Wanneer u ramen gaat vervangen kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u de functie van het raam ook wilt vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een ventilatieraam veranderen in een isolatieraam en andersom. Het type glas dat u hiervoor kiest is dan ontzettend belangrijk! Het kan ook zo zijn dat u raamdecoratie mooi vindt. In dat geval wilt u voor uw nieuwe ramen wellicht gebruik maken van onze glas-in-lood dienstverlening. Wilt u in groten getale glazen ramen afnemen? Dan kunnen wij ook als groothandel fungeren.

Glas is tijdloos

Glas is tijdloos. Dit is herkenbaar aan het feit dat glazen ramen niet alleen meer functioneel zijn maar ook modern en trendy. Glas kan op zoveel wijzen toegepast worden en wij vinden dat het tijd is om dit te laten zien. Laat u ook uw ramen vervangen door Buys Glashandel?

Bel BuyglasBel ons
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het